Portfolio

Gouda Roze

Gouda Roze heeft van Gouda Webdesign en Pixlabel een prachtige nieuwe website gekregen. We sponsoren deze Goudse partij vanwege hun onvoorwaardelijke inzet voor minderheden in onze regio. 

De website is gebouwd met ons nieuwe CMS Craft. Een geweldige tool, waarmee het voor de gebruiker nog gemakkelijker wordt om zelf de website te onderhouden en bij te houden. Teksten en foto's toevoegen gaat bijna vanzelf.

Team Steamwork Roparun

Team Steamwork Roparun

Team Steamwork, met onder andere rennes en fietsers uit Gouda, vroeg ons op een heel speciaal moment om een nieuwe website te sponsoren. Dit was een paar dagen nadat we te horen gekregen hadden dat mijn vader zijn slokdarmkanker was uitgezaaid en er niets meer voor hem gedaan kon worden. Met beide handen grepen we deze mogelijkheid aan om mensen te helpen die zich ook belangenloos met nog veel meer energie inzetten tegen Kanker.

Dierenweide Goverwelle

Dierenweide Goverwelle

Deze dierenweide leeft bijna geheel van vrijwilligers. Gouda Webdesign heeft aangeboden om de oude, sterk verouderde, website te vervangen door een geheel nieuwe die weer een flink aantal jaren mee zou kunnen. Samen met een aantal vrijwilligers hebben we een nieuwe opmaak gekozen en teksten herschreven. De site is tevens beter vindbaar en concurrerent gemaakt.

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564