Portfolio

Een professionele site, voor een professioneel bedrijf. Prachtige foto's die passen bij de website. De website is gemakkelijk zelf te onderhouden. Voor deze site hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Taal op maat De Bruyn. De teksten zijn zeer professioneel geworden, wat de website nog meer uitstraling heeft gegeven.

Fietsverhuur Krimpenerwaard

Voor de Ridder Fietsengroothandel hebben we een mooie responsive website gemaakt in Joomla. De website is voorzien van prachtige modules, zoals de locatie-module. Hiermee kan de website bezoeker snel een verhuurlocatie in de buurt vinden.

 

Rock Machine Nederland
Green Cow Bike Tours

Voor deze startende Goudse ondernemer hebben we een mooie responsive en gemakkelijk te onderhouden website gemaakt met ons nieuwe Craft CMS. De website kan door de klant zelf worden uitgebreid met extra fietstours, prijzen en pagina's. 

Swart Schoenmode

Swart Schoenmode

Een mooie responsive webwinkel, gebouwd om gemakkelijk zelf producten toe te voegen en aan te passen. Een klantvriendelijke webwinkel waarbij op een logische manier producten kunnen worden gevonden en gekocht. Met mooie foto's die op verschillende manieren getoond kunnen worden.

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564