25 nieuwe klanten voor Gouda Webdesign

Gouda Webdesign is momenteel in gesprek met een lokaal internet bedrijf om 25 klanten een beter onderkomen te geven. De websites zijn afgelopen jaar gebouwd, maar er was helaas te weinig expertise om de klanten verder te helpen. Dit bedrijf heeft in Gouda Webdesign een uitstekend partner gevonden voor deze klanten.

Wij kunnen deze klanten helpen met vooruitkomen. Op technisch gebied zal er in eerste instantie weinig veranderen. We zullen vooral zorgen voor stabiliteit. Daarna zullen we alle websits van deze klanten stuk voor stuk verhuizen naar 1 van onze snelle en veilige servers.

Gouda Webdesign neemt XSBWD.nl over

Per 1 januari 2015 neemt Gouda Webdesign het Goudse webdesign bureau XSBudgetWebdesign over. Een twintigtal klanten zal vanaf die datum op het gebied van webhosting en ook op webdesign geholpen worden door het enthousiaste team van Gouda Webdesign.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft neem gerust contact met ons op. Wij zullen binnenkort een mailing naar u sturen met daarin al onze gegevens en hierin zullen wij ons uiteraard ook aan u voorstellen.

Met vriendelijke groet,
     René van Maanen
     gouda Webdesign
     Achthovenpolderpad 10
     2807 KK Gouda
     0182-635285
     06-42661564
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     https://www.gouda-webdesign.nl

Tweedesign wordt Gouda Webdesign

Een paar maanden geleden hebben wij aangekondigd met Tweedesign te gaan stoppen. Inmiddels hebben wij een partij gevonden die het dienstenpakket van Tweedesign heeft overgenomen.

René van Maanen vanGouda Webdesignneemt met veel plezier en enthousiasme de lopende projecten en het klantenbestand van Tweedesign over.

Wie is René van Maanen?

Ik ben oprichter en eigenaar van Gouda Webdesign: Een eenmanszaak met een groot netwerk aan ZZP'ers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. We werken al meer dan vijf jaar met veel plezier aan vele projecten die allemaal hun eigen specifieke onderdelen hebben.

Net als bij Tweedesign staat bij Gouda Webdesign de klant centraal. Zoals onze slogan al zegt: Wat u wilt, dat maken wij. Uiteraard proberen we u aan alle kanten te ondersteunen en ook bij te sturen als we zien dat uw wensen ook anders opgelost kunnen worden.

Gouda Webdesign is onder andere expert in:
- Ontwerpen van websites, logo's en huisstijlen;
- Websites en webwinkels bouwen;
- Zoekmachine optimalisatie;

Subcategorieën

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564