gouda webdesign seo hoger in google pakket zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google (SEO)

Gouda webdesign heeft inmiddels veel ervaring met het promoten van websites in Google (en andere) zoekmachines. Dit doen wij door een standaard lijst aan wijzigingen door te voeren in uw website. Het proces neemt niet veel tijd in beslag, maar wel een lange doorlooptijd. Het proces bestaat uit twee onderdelen, namelijk:

Google reclame (korte termijn) (SEA)

Google reclame kunt u zien als reclame in een krant of folder die verspreid wordt. In dit geval echter worden de advertenties in de Google zoekmachine (bovenste twee websites) getoond. Ook wordt uw advertentie op aanverwante websites getoond. We kunnen voor u een Google Advertentie (Adwords) campagne starten om het aantal bezoekers een flinke boost te geven en daarbij mogelijk de omzet van uw bedrijf te verhogen. Een campagne houdt in dat we pakkende advertenties schrijven en deze aan de juiste zoekwoorden koppelen. Als beide goed zijn en elkaar versterken, dan worden de kosten per klik lager en kunnen er voor minder geld meer klanten naar de website getrokken worden. Een eerste campagne kost rond de 5 uur. Bijkomende kosten zijn de kosten voor Google.

Google analyses (langere termijn) (SEO)

Onze analyses en aanpassingen kunt u vergelijken met mond-tot-mond reclame. Google kan door de aanpassingen die wij doen in en om uw website, niet meer om uw website heen en zal deze belangrijker gaan vinden. Hierdoor stijgt uw website in de zoekresultaten en hopelijk krijgen we hem voortaan op de eerste pagina. Het liefst zelfs bovenaan, zoals onze eigen website. Google berekent uw ranking (plaats in de Google hiërarchie) op basis van onder andere: rijkdom aan inhoud van de website, zoekwoorden en links van goede kwaliteit naar uw site. Wij kunnen u met alle drie uitstekend helpen. Wij kunnen onderzoeken wat uw concurrentie doet en hoe wij uw website hierboven moeten krijgen. Dit is een proces van weken, waarin wij regelmatig kijken naar uw rang en links gaan aanvragen en zoekwoorden gaan aanpassen. De totale kosten zijn gemiddeld 10 uur over deze maanden.

SEO CURSUS GOUDA

Samen met onze partner Webburo Spring geven we cursussen op onze locatie in Gouda. We hebben ruimte voor 10 tot 12 cursisten in ons nieuwe kantoor in Gouda Goverwelle. Er is ruime parkeergelegenheid, ruimte voor het stellen van vragen en uiteraard veel ruimte om kennis op te doen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast hebben we een online platform gelanceerd waarop we veel tips gratis weggeven om zelf uw seo optimalisatie uit te kunnen voeren. Kijk voor tips op: www.seo-cursus-gouda.nl

 

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564