Blog

René van Maanen

René van Maanen

vrijdag, 22 april 2016, 1:59 pm

De nieuwe website van JointForce Development hebben we vandaag online gezet. Een professionele site, voor een professioneel bedrijf. Prachtige foto's die passen bij de website. De website is gemakkelijk zelf te onderhouden. Voor deze site hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Taal op maat De Bruyn. De teksten zijn zeer professioneel geworden, wat de website nog meer uitstraling heeft gegeven.

dinsdag, 19 april 2016, 1:14 pm

Maar weer eens een mooie website gelanceerd. Vandaag is de startdag van http://www.fietsverhuurkrimpenerwaard.nl/ Een mooie landelijke website voor het huren van fietsen hier in de regio. Voor hen hebben we ook http://www.rockmachine-nederland.nl ontwikkeld.

donderdag, 7 april 2016, 1:09 pm

We hebben een prachtige site gelanceerd voor Green Cow Bike Tours hier in. Kijk maar eens op: http://www.green-cow.nl/

Een mooie Hollandse site is het geworden. We gaan uiteraard graag een keertje mee op de fiets Marc. We hopen van harte dat de website bijdraagt aan je succes. Gefeliciteerd met deze stap.

zondag, 20 december 2015, 1:20 pm

Gouda Webdesign is momenteel in gesprek met een lokaal internet bedrijf om 25 klanten een beter onderkomen te geven. De websites zijn afgelopen jaar gebouwd, maar er was helaas te weinig expertise om de klanten verder te helpen. Dit bedrijf heeft in Gouda Webdesign een uitstekend partner gevonden voor deze klanten.

Wij kunnen deze klanten helpen met vooruitkomen. Op technisch gebied zal er in eerste instantie weinig veranderen. We zullen vooral zorgen voor stabiliteit. Daarna zullen we alle websits van deze klanten stuk voor stuk verhuizen naar 1 van onze snelle en veilige servers.

woensdag, 2 september 2015, 2:39 pm

Per 1 september heeft Gouda Webdesign een nieuw kantoor. Op loopafstand van het vorige kantoor zitten we nu op de Wilhelmina van Pruisenlaan 149 ook in Gouda. Hier gaan we samen werken met Pixlabel uit Gouda. We zullen samenwerken aan grotere projecten. Kleinere projecten zullen we vooralsnog zelf uitvoeren. We hebben nog ruimte voor een webdesigner. We zijn op zoek naar iemand die bijna dagelijks hier op kantoor wil komen zitten om ontwerpen te maken voor onze klanten. Als je zelf klanten hebt, dan kunnen wij hier de websites voor bouwen. 

Hieronder is te zien hoe het kantoor er momenteel uit ziet. Het is bijna af. Eind oktober zullen we een openingsborrel organiseren ter ere van het nieuwe kantoor van Gouda Webdesign

gouda webdesign keuken pand wilhelmina van pruisenlaan 149 gouda

vrijdag, 23 januari 2015, 2:49 pm

Gouda Webdesign kan nu ook SSL Certificaten voor u regelen, waardoor uw klanten via een beveiligde verbinding op uw website kunnen kijken. Een SSL certificaat heeft meerdere voordelen:

  • Uw klanten kijken via een beveiligde verbinding op uw website en kan niet gelezen worden door derden;
  • Uw website wordt door Google hoger gewaardeerd vanwege deze beveiligde verbinding
  • De beveiliging is zichtbaar voor klanten door de groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de 's' achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat;
  • Er worden geen browserwaarschuwingen meer gegeven aan klanten i.v.m. een niet vertrouwd certificaat;
  • Een certificaat creëert vertrouwen bij uw klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd;
  • Dit vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op uw website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!
vrijdag, 16 januari 2015, 12:10 pm

Gouda Webdesign neemt XSBudgetWebdesign.nl over

Per 1 januari 2015 neemt Gouda Webdesign het Goudse webdesign bureau XSBudgetWebdesign over. Een twintigtal klanten zal vanaf die datum op het gebied van webhosting en ook op webdesign geholpen worden door het enthousiaste team van Gouda Webdesign.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft neem gerust contact met ons op. Wij zullen binnenkort een mailing naar u sturen met daarin al onze gegevens en hierin zullen wij ons uiteraard ook aan u voorstellen.

Met vriendelijke groet,
     René van Maanen
     Gouda Webdesign
     Achthovenpolderpad 10
     2807 KK Gouda
     0182-635285
     06-42661564
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     https://www.gouda-webdesign.nl

maandag, 17 november 2014, 9:20 am

Nieuwe website voor Podologie van Maanen

Gouda Webdesign heeft zojuist de nieuwe website van Podologie van Maanen gelanceerd. 

Podologie Van Maanen is een jong bedrijf dat gelooft in de kracht van (multidisciplinaire) samenwerking. Dat wil zeggen dat de podoloog (voetkundige) de behandeling afstemt met overige behandelaars, zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling ook zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. 

De website is gebouwd met ons favoriete CMS: Joomla en is uiteraard responsive gemaakt. Ook het logo is door Gouda Webdesign ontworpen.

Kijk snel op: http://www.podologievanmaanen.nl/

donderdag, 13 november 2014, 7:08 pm

Gouda Webdesign sponsort de Roparun

Gouda Webdesign zal een compleet nieuwe website ontwerpen en bouwen voor Team 293 van de RoParun. Team "Steamwork" loopt dit jaar voor de vierde keer mee met dit grote evenement. De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

 

Team Steamwork

logo team steamwork roparun team 293Het team bestaat uit zo'n 20 leden die het hele jaar door al geld inzamelen via allerlei acties. Het meeste geld wordt opgehaald met de Roparun zelf. Het team laat zich per kilometer of per donatie sponsoren. Elk jaar heeft het team al meer dan €25.000 opgehaald. Voor Gouda Webdesign een goede reden om ook mee te doen. 

donderdag, 30 oktober 2014, 9:50 am

Gouda Webdesign neemt Tweedesign over

Een paar maanden geleden heeft Tweedesign aangekondigd met het bedrijf te gaan stoppen. 

Gouda Webdesign neemt met veel plezier en enthousiasme de lopende projecten en het klantenbestand van Tweedesign over.

Net als bij Tweedesign staat bij Gouda Webdesign de klant centraal. Zoals onze slogan al zegt: Wat u wilt, dat maken wij. Uiteraard proberen we u aan alle kanten te ondersteunen en ook bij te sturen als we zien dat uw wensen ook anders opgelost kunnen worden.

Gouda Webdesign is onder andere expert in:
- Websites en webwinkels bouwen;
- Ontwerpen van websites, logo's en huisstijlen;
- Zoekmachine optimalisatie;

 

We hopen op een langdurige en aangename samenwerking.

Pagina 1 van 5

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564