Blog

september 2015 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing
woensdag, 02 september 2015 14:39

Nieuw kantoor

Per 1 september heeft Gouda Webdesign een nieuw kantoor. Op loopafstand van het vorige kantoor zitten we nu op de Wilhelmina van Pruisenlaan 149 ook in Gouda. Hier gaan we samen werken met Pixlabel uit Gouda. We zullen samenwerken aan grotere projecten. Kleinere projecten zullen we vooralsnog zelf uitvoeren. We hebben nog ruimte voor een webdesigner. We zijn op zoek naar iemand die bijna dagelijks hier op kantoor wil komen zitten om ontwerpen te maken voor onze klanten. Als je zelf klanten hebt, dan kunnen wij hier de websites voor bouwen. 

Hieronder is te zien hoe het kantoor er momenteel uit ziet. Het is bijna af. Eind oktober zullen we een openingsborrel organiseren ter ere van het nieuwe kantoor van Gouda Webdesign

gouda webdesign keuken pand wilhelmina van pruisenlaan 149 gouda

Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564