Blog

december 2015 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing
zondag, 20 december 2015 13:20

25 Nieuwe klanten

Gouda Webdesign is momenteel in gesprek met een lokaal internet bedrijf om 25 klanten een beter onderkomen te geven. De websites zijn afgelopen jaar gebouwd, maar er was helaas te weinig expertise om de klanten verder te helpen. Dit bedrijf heeft in Gouda Webdesign een uitstekend partner gevonden voor deze klanten.

Wij kunnen deze klanten helpen met vooruitkomen. Op technisch gebied zal er in eerste instantie weinig veranderen. We zullen vooral zorgen voor stabiliteit. Daarna zullen we alle websits van deze klanten stuk voor stuk verhuizen naar 1 van onze snelle en veilige servers.

Gepubliceerd in Blog

logo Administratiekantoor AmmerstolAdministratiekantoor Ammerstol is nu ook professioneel online. Gouda Webdesign heeft deze opdracht aangenomen en uitgevoerd op bais van een vooraf ontworpen nieuwe huisstijl. Op de website zijn, naast de nodige informatie omtrent de werkwijze van het bedrijf, ook veel oude- en nieuwe foto's van het pittoreske dorpje Ammerstol te vinden.

logo Administratiekantoor Ammerstol
Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564