Blog

januari 2015 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing

Gouda Webdesign kan nu ook SSL Certificaten voor u regelen, waardoor uw klanten via een beveiligde verbinding op uw website kunnen kijken. Een SSL certificaat heeft meerdere voordelen:

  • Uw klanten kijken via een beveiligde verbinding op uw website en kan niet gelezen worden door derden;
  • Uw website wordt door Google hoger gewaardeerd vanwege deze beveiligde verbinding
  • De beveiliging is zichtbaar voor klanten door de groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de 's' achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat;
  • Er worden geen browserwaarschuwingen meer gegeven aan klanten i.v.m. een niet vertrouwd certificaat;
  • Een certificaat creëert vertrouwen bij uw klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd;
  • Dit vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op uw website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!
Gepubliceerd in Blog

Gouda Webdesign neemt XSBudgetWebdesign.nl over

Per 1 januari 2015 neemt Gouda Webdesign het Goudse webdesign bureau XSBudgetWebdesign over. Een twintigtal klanten zal vanaf die datum op het gebied van webhosting en ook op webdesign geholpen worden door het enthousiaste team van Gouda Webdesign.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft neem gerust contact met ons op. Wij zullen binnenkort een mailing naar u sturen met daarin al onze gegevens en hierin zullen wij ons uiteraard ook aan u voorstellen.

Met vriendelijke groet,
     René van Maanen
     Gouda Webdesign
     Achthovenpolderpad 10
     2807 KK Gouda
     0182-635285
     06-42661564
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     https://www.gouda-webdesign.nl

Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564