Blog

november 2014 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing
maandag, 17 november 2014 09:20

Nieuwe website voor Podologie van Maanen

Nieuwe website voor Podologie van Maanen

Gouda Webdesign heeft zojuist de nieuwe website van Podologie van Maanen gelanceerd. 

Podologie Van Maanen is een jong bedrijf dat gelooft in de kracht van (multidisciplinaire) samenwerking. Dat wil zeggen dat de podoloog (voetkundige) de behandeling afstemt met overige behandelaars, zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling ook zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. 

De website is gebouwd met ons favoriete CMS: Joomla en is uiteraard responsive gemaakt. Ook het logo is door Gouda Webdesign ontworpen.

Kijk snel op: http://www.podologievanmaanen.nl/

Gepubliceerd in Blog
donderdag, 13 november 2014 19:08

Gouda Webdesign sponsort de Roparun

Gouda Webdesign sponsort de Roparun

Gouda Webdesign zal een compleet nieuwe website ontwerpen en bouwen voor Team 293 van de RoParun. Team "Steamwork" loopt dit jaar voor de vierde keer mee met dit grote evenement. De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

 

Team Steamwork

logo team steamwork roparun team 293Het team bestaat uit zo'n 20 leden die het hele jaar door al geld inzamelen via allerlei acties. Het meeste geld wordt opgehaald met de Roparun zelf. Het team laat zich per kilometer of per donatie sponsoren. Elk jaar heeft het team al meer dan €25.000 opgehaald. Voor Gouda Webdesign een goede reden om ook mee te doen. 

Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564