Blog

januari 2014 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO) bij LaCare een groot succes

De zoekmachine optimalisatie van LaCare (http://www.lacare.nl/) door Gouda Webdesign is nu al een succes. LaCare staat bij veel zoekopdrachten met daarin Finland, Fins en zorg of verzorging al op de eerste pagina bij Google. Overige onderdelen van de website zijn nog onderhanden, dus die komen binnenkort wel op de eerste pagina te voorschijn.

Sommige zoekwoorden zorgen zelfs al voor een nummer 1 notering in Google.

Het duurt al met al maar een week voor de eerste resultaten er zijn. Ook interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat houden onze werkzaamheden in?
We installeren onze nieuwe SEO tool in uw website, maken "landingspagina's" en herschrijven stukken tekst op uw site. Daarnaast geven we advies hoe u de rest zelf kunt uitvoeren. Uiteraard kunnen wij ook de gehele website onderhanden nemen.

Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564