Blog

november 2013 - Gouda Webdesign | Websites | SEO | Webhosting | Online Marketing
vrijdag, 01 november 2013 10:13

Website Vermeulen Schoonmaak live

Website Vermeulen Schoonmaak

vermeulenschoonmaak door gouda webdesignGouda Webdesign heeft de website van Vermeulen Schoonmaak uit Gouda afgerond. De klant zelf zal nog foto's en teksten aanpassen op de website. De website is gebouwd op een frisse template met daarin duidelijk de huisstijl van Vermeulen Schoonmaak. Het eigen lettertype, de eigen kleuren en vooral het logo komen goed uit in het totaalplaatje.

A Vermeulen Schoonmaakbedrijf is een professioneel schoonmaakbedrijf wat actief is onder de lokale ondernemers van Gouda, e.o. En werkt met een select aantal medewerkers waar niet volume maar de gewenste kwaliteit van de klant centraal staat. Met maatwerk en betrokkenheid geven wij invulling aan uw wensen en zetten wij de puntjes op de i voor uw dienstverlening.

Schόόόn is ons motto. Wij doelen daarmee op de beleving van de klant en de door ons geleverde kwaliteit van de dienstverlening. Het moet echt Schόόόn zijn!

Wij zijn lokaal actief voor periodiek onderhoud en landelijk voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Gepubliceerd in Blog

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564