Blog

donderdag, 8 maart 2012, 1:01 pm Geschreven door 
Gepubliceerd in Blog

Slimme Uilen is online

Begin maart heeft Gouda Webdesign de website van Slimme Uilen online gezet. Een prachtige professionele website die gemaakt is voor een groot aantal gebruikers. De website bevat mogelijkheden tot het downloaden van documenten, een webwinkel en een module voor het versturen van nieuwsbrieven. Het ontwikkelde lesmateriaal in de vorm van de vele werkboeken van Slimme Uilen biedt verdieping, verbreding en verrijking voor alle kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, en voor meer- en hoogbegaafden. Per groep zijn de teksten en opdrachten aangepast en nodigen uit tot actie en reactie vanuit de leerling zelf. Vooral het zelf creatief nadenken wordt gestimuleerd waarbij er veel open opdrachten aangeboden worden. Nakijken kan door de leerkracht of door de leerling zelf omdat bij elk werkboek een compleet antwoordenboek te downloaden is.
Lees 1517 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Over onsWie is Gouda Webdesign

Perfectie is wat Gouda Webdesign nastreeft. De perfecte website voor elke organisatie! een website die optimale ondersteuning geeft aan bedrijfsactiviteiten en het maximale uit internet haalt. Samen met de klanten bedenkt Gouda Webdesign de oplossingen die de beste kansen geeft op resultaat.

Gouda Webdesign logo ICTWaarborg 80x80 trans

Gouda webdesign is gecertificeerd lid van dé ICT branchevereniging ICTWaarborg. Dit doen wij voor nog meer zekerheid voor u als klant.

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto gallerijEen paar mooie plaatjes

Contact informatieOnze locatie en telefoon nummers

 Wilhelmina van Pruisenlaan 147, 2807 KH Gouda

  www.gouda-webdesign.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 0182-20 50 20 / 06-42661564